GRAMMATON STOCKHOLM

TILLSAMMANS ÄR VI STARKA!

Samarbeta med oss

Eftersom vi arbetar efter principen "Ingan kan göra allt men alla kan göra något" så är vi mer än öppna för samarbete med andra organisationer, myndigheter eller privatpersoner. Då vi jobbar efter specifika stadgar som arbetats fram under en lång period så är vi väl medvetna om vart vi står i vårt deltagande för samhället. Detta gör det lättare för oss att engagera fler samt diskutera fram en samarbetsplan. Vi ser gärna att du som förening eller privatperson skickar din idé till oss med följande uppgifter;
:
Organistion / Förening:
Kontaktperson samt mobil nr:
Projektidé:

Våra samarbetspartne

Eftersom hemsidan är så ny så har vi än inte ansökt om godkännande för att lägga ut information om våra samarbetspartners så respekterar är detta under konstruktion. Uppgifter om dessa kommer inom snar framtid där ni också kommer att finna länkar till diverse hemsidor samt information om kontaktpersoner.

Unga gör skillnad

Är du ung och brinner för att göra något för att hjälpa andra?
Saknar du ekonomi eller möjlighet att få igång din idé?
Studerar du och behöver en bredare inblick i samhället?

Vi hjälper dig att verkställa din dröm samt att göra skillnad. Kontakta vår verksamhetsledare så hjälper vi dig att komma igång. Unga kan göra skillnad och imorgon kan det vara just din tur. Tveka inte, du beöhvs.

ANDRA ATT VÄNDA SIG TILL